Darya & Månskensorkestern – biljettsläpp torsdag 27 januari

Tårdrypande texter om obesvarad kärlek och smäktande melodier bjuds vi på när Sveriges okrönta tangodrottning Darya Pakarinen och Månskens­orkestern äntrar Vävenscenen.

Den finska tangon är världens vemodigaste musik, men med inslag av exotica, beguine, vals, iranska krigssånger och schlager har Darya och månskensorkestern frälst en stor publik i alla åldrar och från olika bakgrunder.

Darya & Månskensorkestern har turnerat i Skandinavien och Tyskland, har gjort musik till teater och film, senast till “Ingen riktig finne” prisbelönad för bland annat bästa filmmusik, de har också drivit klubben Tangopalatsi på Södra Teatern i Stockholm. Både på scen och på skiva har orkestern samarbetat med olika många artister som Markus Krunegård, Frida Hyvönen, Iiris Viljanen, Anna Järvinen, Arja Saijonmaa, Love Antell, Kristian Anttila, Lisa Miskovsky, Marko "Markoolio" Lehtosalo, Magnus Carlson och många andra.

Välkomna att kliva in i Darya & Månskensorkesterns egna musikaliska universum.

Lördag 5 mars, klockan 15.00

Vävenscenen, plan 1, Väven

Biljett: 50 kronor

Köp/boka via tickster.com eller Vävens kulturreception från 27 januari. Det går även bra att boka via telefon på 090-16 33 10, vardagar klockan 10–18 och helger klockan 12–16.

Vi gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du behöver visa giltigt vaccinationsbevis och legitimation för att besöka evenemanget, så kom i god tid.

Välkomna!

Ladda upp inför konserten med detta radioprogram om finsk tango Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerades