Bild

Välkommen på digitala konserter, live från Konsertsalen.

Stig in i Norrlandsoperans digitala salong och njut tillsammans med andra av en halvtimmes konsert. Allt ifrån duos till kvintetter har satts samman av musikerna i Norrlandsoperans symfoniorkester och dessa framförs nu live i digitalt format – med obegränsad publik.

Måndag 12 april 14.00

En oboist och en stråkkvartett spelar tillsammans tre olika stycken från tre olika tonsättare; B Crusell, A Borodin och A Bax. Det blir en frisk fläkt som garanterar vårkänslor!

Medverkande:
Johannes Ögren, oboe, Matias Malmqvist, violin, Clara Bjerhag, violin, Jaan Ader, viola, Karin Bjurman, cello.
Programledare Anne-Charlotte Lundell

Fredag 16 april 14.00

Den här gången bjuds det på Bellman, Taube och andra klassiker från förr. Hornkvartetten, operasångerskan Susanna Levonen och tenor Anders Lundström framför bland annat; Så skimrande var aldrig havet, Den första gång jag såg dig, Till Österland vill jag fara, med flera.

Medverkande:
Orvar Johansson, valthorn, Yerang Ko, valthorn, Seunghun Kim, valthorn, Anders Kjellberg, valthorn, Anders Lundström, solist och Susanna Levonen solist och programledare.

Registrera dig för att se konserternalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det kan du gärna göra i god tid innan konserten. Logga sedan in cirka 10 minuter innan för att säkerställa att ljud och bild fungerar som önskat. För bästa upplevelse använd en dator eller Ipad med HDMI-koppling som kan kopplas upp till en större tv-skärm/liknande.

Kontakt

Josefin Löfgren
projektledare
073-078 19 60
josefin.lofgren@norrlandsoperan.se

Sidan publicerades