Gratis onlineträning - när det passar dig

Sporrentips: Ta del av de gratis digitala träningspass som är inspelade av instruktörer på Umeå kommuns bad. Passen är korta och kan genomföras på en rast. Nya pass släpps varje onsdag klockan 10.00.

Träningspassen är mellan 10 och 30 minuter långa och passar därför bra att göra under lunchraster eller som en kort rörelsepaus för att minska stillasittande.

Passen är en blandning mellan yoga, cirkelträning, rörlighet, core och liknande som kan genomföras där du är. Instruktören anpassar träningen så att alla, oavsett nivå, ska kunna delta.

För att genomföra passen behöver du inte några redskap, men till vissa pass kan det vara bra med träningskläder och/eller en matta.

Se alla pass på intranätet eller Youtubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bildkälla: Konditionspass med Astrid

För fler träningspass av kommunanställda tipsar vi om Sofia Åhmans Hemmagympa där alla kan vara med och träna olika träningspass som går att utföra i hemmet under 20 minuter.

Nya pass kommer lite då och då men alla finns sparade så du kan köra dem när det passar dig. Träningspassen är anpassade att fungera för alla och har fokus på styrka, kondition, core och rörlighet i olika kombinationer. Varje träningspass ser olika ut, ibland behövs en stol, handduk eller annat som finns i hemmet.

Se alla pass på SVTlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Kostnadsfritt

Delta via internet

Sidan publicerades