Stäng

Jorden runt på 8 veckor?

Vi har blivit utmanade att tävla i Riksmästerskap i Tipspromenad av andra kommuners personalföreningar. Låt oss gå hem vinsten till Umeå!

I år är tredje gången vi tävlar i tipspromenad mot Sveriges kommuner - 2021 tog vi hem 3:e platsen både i distanstävlingen och poängtävlingen. 2022 kom vi på 10:e plats i distanstävlingen och 6:e plats i poängtävlingen. Nu är det dags att ta hem segern!

Tävlingen går till så att varje vecka under åtta veckor kommer nya frågor automatiskt upp i appen Active Quiz.
Alla deltagare startar sin veckopromenader när och var man vill under tävlingsperioden. Varje fråga dyker upp i din telefon varje 100-200 meter! Tipspromenaden kan genomföras helt efter dina egna förutsättningar och vi tävlar om gå jorden runt på 8 veckor - ju fler vi är desto större chans att uppnå målet!

Varje vecka (onsdag - tisdag) mellan 5 april - 28 maj kommer fyra quizpromenader på 2 km vardera att finnas aktiva i tävlingen. Det är blandade frågor som passar alla och frågorna har dessutom en anknytning till platserna vi gemensamt besöker på vår jorden-runt-resa! Alla promenader kan du som deltagare genomföra var du vill!
2 km tar ungefär mellan 15-30 minuter att genomföra beroende på din gång- och svarshastighet.

Visst ställer du och och dina kollegor upp på en tipspromenad jorden runt?

Datum
5 april 2023 - 31 maj 2023

Tid
Du går minst en promenad per vecka när passar dig

Plats
Du väljer själv var du går

Arrangör
Kommunanställdas Fritidsförbund och Active Quiz

Kostnad
Gratis - om du/ni nyttjar Sporrens kod för att delta!

Anmäl ditt/ert intresse
Fyll i intresseanmälan nedan så vi vet ungefär hur många som kommer delta!

Förutom god hälsa och peppande anledningar att ge sig ut på promenader så har alla deltagare chans att vinna priser genom sina promenader! Active Quiz kommer löpande att presentera vinnare av biobiljetter genom lotteri bland samtliga deltagare. Sporren får dessutom individstatistik på gruppnivå vilket gör att vi kan dela ut eget pris efter att tävlingen avslutas sista maj.

Övrigt
Vi återkommer med mer information närmare startdatum hur du gör för att vara med!

Hör vad tävlingsledare Rickard Olsson har att säga om denna tävling! Länk till annan webbplats.

Kostnadsfritt

Delta via internet

Kläder för väder

Sidan publicerades