Medlemsförmåner

Sporrentips: rabatt på semesterboende i Europa och Sverige, rabatt på köksrenovering, unika presentartiklar och Workshop om heminredning.

Sporrens rabattställen inkluderar både lokala och nationella organisationer och företag. Som Sporrenmedlem kan du ta del av Sporren och även KAFs medlemsförmåner tack vare att Sporren är medlem i Kommunanställdas Fritidsförbund, KAF.

AKTUELLT;

SEMESTERBOENDE - SVERIGE OCH EUROPA

Genom KAF erhåller du förmånliga priser om du vill hyra stuga i
Ramsvik i Bohuslän Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Kläppen i Dalarna, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Nybro i Småland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Yngsjö by i Skåne Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Via KAF kan du även erhålla 10% på alla Novasols 50 000 semesterhus i Sverige och Europa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vid bokning via Novasol, använd KOD: 2049464

RENOVERING - HÄRJEDALS KÖK

Via KAF kan du just nu erhålla 30% rabatt på Härjedals kök Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om du går i funderingar på att byta kök. Kampanjen pågår fram till och med sista maj, 2022.

PRESENTER - UMEÅ SERIE

Via Profilera kan du nu köpa presentartiklar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som glas, tygkasse, bricka och ullpläd. Serien Hembygd är en hyllning till Umeå och dess historia. Produkter kan köpas och hämtas på Profilera, Norra Obbolavägen 135 C.

WORKSHOP - Caparol

Välkommen till en kväll där värdefull teori blandas med praktiska övningar under ledning av Popcorn Interior Design och Caparol och med deras hjälp kommer dina idéer omvandlas till ett komplett inredningsförslag. Gillar du färg och heminredning eller kanske har ett rum som behöver förnyelse? Då kan det här vara något för dig!

Datum: Tisdag 10 maj, kl. 18-21 eller Onsdag 18 maj, kl. 18-21
Avgift
: 299 kr då ingår allt material för att skapa moodboard att ta med hem, tilltugg under kvällen, en goodiebag samt en kompendium med sammanställd information från kvällen.
Plats: Workshopen håller till hos Caparol, Parkvägen 7 Haga
Anmälan: ring: 090-12 13 41
Övrigt: Begränsat antal platser

Mer om Sporrens alla rabattställen Öppnas i nytt fönster.

Skicka gärna ditt förslag på var du skulle vilja ha Sporrenrabatt, sporren@umea.se

PS Via KAF är vi med i riksmästerskap i Tipspromenad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - Sporren mot 15 andra personalföreningar. Hoppas du går med oss!

Sidan publicerades