Stäng

Sporrenrabatt - Mamma ljuger

Du får 15% rabatt till Jan Bylund och Mattias Lundbergs extrainsatta humorföreställning Mamma ljuger - Sanningen om din uppväxt, på Norrlandsoperan den 27 januari 2024.

Här får du svaret på allt du undrat över under hela din barndom. Är allt det mamma sagt för att uppfostra dig till ett välartat barn verkligen sant? Var kommer mammas goda råd ifrån? Är det nedärvt från generationer av mammor alltifrån stenåldern eller är mamma med i en hemlig klubb där de kommer överens om att det är tre-sekunders regeln som gäller när man tappar något ätbart på marken? Är det bara myter och halvsanningar eller finns det ett uns av sanning att du måste magpumpas när du äter snorkråkor eller att knaka med knogarna leder till problem när du blir äldre?

Hur kommer det sig att det bara är pappa som vet hur man bäst packar en bil och alltid är den som grillar köttet medan mamma lagar all annan mat? Ligger det i generna eller är det pappas enda sätt att få lite uppskattning?

Jodå, pappa får också vara med, men det här är främst en hyllning till Mamma. En föreställning för alla som har en mamma, är en mamma, känner en mamma eller nån gång har sett en mamma.

Hälsa på hemma hos Jan och Mattias när de bjuder hem dig till föreställningen Mamma Ljuger.

Datum

27 januari, 2024

Tid
Klockan 15.00 (ca 1,5 timme)
Biljetterna till föreställningen klockan 19.00 är slutsålda på grund av stor efterfrågan från Sporrenmedlemmar!

Plats
Norrlandsoperan

Kostnad
Sporrenrabatt 15% på ordinarie pris - gäller bokning via nedan länk

Biljetter
Boka via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Övrigt
Begränsat antal biljetter - först till kvarn gäller!

Bildkälla: Mattias Lundberg

Sidan publicerades