Tipspromenader i mars

Var med och promenera dig till ett Sporrengåva genom att svara på frågor i Sporrens tipspromenader på tema Sportlov!

Så här gör du för att delta;

1. Om du inte har Active Quiz-appen sedan tidigare ska du börja med att ladda hem appen från App store eller Google play Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där du normalt hämtar ny app - kostnadsfritt!

2. Starta din tipsrunda i Active Quiz med att ange SPORREN som Quizcode och tryck på gröna pilen för att komma till aktuellt Quiz.

3. Efter att du klickat på Spela Quiz (grön ruta) kommer en ruta upp där du kan ange dina uppgifter.
Ange ditt användarnam om du varit med på Active quiz i tidigare och skapat ett användarnamn.

LYCKA TILL!

Datum
1 mars till och med 31 mars

Tid
När det passar dig

Plats
Där det passar dig

Kostnad
Gratis för dig som deltagare

Övrigt
Om du inte skapat ett användarnamn ber vi dig att ange din mejladress när du skickar in ditt svar för att vi ska kunna kontakta dig om du får flest rätt!
Active Quiz webbsidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns svar på de vanligaste frågorna om du stöter på problem i appen.

NYHET!

Se gärna detta som en uppvärmning innan du deltar i riksmästerskapet i tipspromenad 'Jorden runt på 8 veckor' som börjar den 5 april. Tipsa alla dina kollegor så vi blir fler som tävlar i vårens häftigaste riksmästerskap mot Sveriges alla kommuner och förhoppningsvis går hem vinstpokalen till Umeå!

Vill du/ni delta i riksmästerskapet 'Jorden runt på 8 veckor' - lämna din/din arbetsgrupps intresseanmälan här! Öppnas i nytt fönster.

Kanske hinner ni med detta på en lunchpromenad, eller så utmanar du kollegorna att gå när som helst under veckan?

Kläder för väder

Kostnadsfritt

Sidan publicerades