Umeå Jazzfestival, 27-31 oktober

ÄNTLIGEN! New York, Brasilien, Missouri, Danmark, Paris och Söders höjder i Sthlm - nu sveper de in över Umeå från jordens alla hörn.

Fjolåret satte oss alla på prov där musiken och kulturen verkligen fick sin beskärda del av utmaningar. Umeå Jazzfestival kan nu frigöra sig från det pandemiskt våta täcke som präglade festivalen 2020 och på nytt får vi möta den levande och vital internationell spelplats för konstnärlig utveckling och jazzvärme som en fullskalig festivalen utgör! Här spelar musiker och grupper som banar väg för nya uttryck och nya möjligheter men även förädlar redan erövrade musikaliska erfarenheter.

Varmt välkommen till Umeå Jazzfestival 2021 onsdag 27 - lördag 31 oktober!

umeajazzfestival.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är din guide till programmet, artisterna och biljetterna!

 

Volontärer sökes!
Jazzfestivalen söker volontärer till Umeå Jazzfestival 2021. Tillsammans kan vi lyfta festivalen mot nya höjder!
När du anmäler dig som volontär får du ta del av konserter och Umeå Jazzfestival får ett antal timmar av din lediga tid.
För anmälan, mer information och frågor
Kontakta Åsa Strömberg, UmeåFolketsHus/Jazzfestivalen via asa.stromberg@umeafolketshus.se eller 070-392 77 85

 

Gratis biljetter!
Sporren har 12 biljetter till lördagens jazzfestival och två av dem kan bli dina om du svarar på en fråga och anmäler ditt intresse nedan. Frågan lyder: Vad är namnet på Pedro Martins senaste platta?

Bildkälla: Umeå Jazzfestival

Bildkälla: Jazzfestival

Sidan publicerades