Undermeny

Kreativitetskavalkad, 20-28 november

Föreläsning med Christina Rickardsson, visning av Guitars, visning av konstutställningar, prova-på-akrylmålning, seniordans, körsång och mycket, mycket mer kan du ta del av under Sporrens kreativitetskavalkad 2021.

Efter 10 år av Kreativitetsmässa kör Sporren i år ett nytt koncept som vi valt att kalla Kreativitetskavalkad. En dryg vecka fylld med föreläsningar och aktiviteter ordnade av Sporren och annat vi tipsar om. Vissa bjuder vi på och andra får du betala för - men vi har gjort vårt bästa för att erbjuda dig som medlem något alldeles extra!

En del aktiviteter rymmer endast ett fåtal deltagare så vi rekommenderar att du anmäler dig så snart du hittar något av intresse. Klicka på respektive datum i menyn till vänster och se om här finns något som intresserar dig!

Från och med 10 november kan du gå in rösta och fram din favorit av finalisterna i Sporrens fototävling Öppnas i nytt fönster..

Från och med den 20 november kan du ta del av alster som våra kollegor skapat på Sporrens digitala Kreativitetsmässa.

Skriv ut program för Sporrens Kreativitetskavalkad , 217.4 kB, öppnas i nytt fönster. - och tipsa kollegor om allt roligt!

Sidan publicerades