Ny webbplats för Storsjöhallen

Storsjöhallens nya webbplats lanseras torsdag 1 december. I samband med den nya webbplatsen byter vi också webbadress till storsjohallen.umea.se.

− Nya storsjohallen.umea.se är den självklara platsen för dig som vill besöka oss på Storsjöhallen och här hittar du information om all vår service. Vi har också förnyat webbplatsen för att möta nya lagkrav på tillgänglig information och för att den ska fungera bra i alla delar och funktioner, säger Patrik Samuelsson, verksamhetschef för Fritid bad.

Byte av webbplats sker under torsdag 1 december. När bytet har skett leder adressen storsjohallen.umea.se till den nya webbplatsen, den tidigare webbplatsen slutar att vara publik och tas ur drift. Även storsjohallen.se kommer att fungera under en övergångsperiod. Anledningen till att webbplatsen byter adress är att Umeå kommuns webbadresser ska samlas under samma tak och bli mer enhetliga.

Webbplatsen kommer att fortsätta utvecklas

− En webbplats blir aldrig färdig. Vi kommer att fortsätta utveckla Storsjöhallens nya webbplats, både innehåll och funktioner, för att du som besöker oss lätt ska hitta det du söker och inspireras till ett roligt bad- eller träningspass hos oss, säger Patrik Samuelsson.

Ser du något som inte fungerar?

Om något inte fungerar som det ska får du gärna höra av dig till oss på mejl storsjohallen@umea.se eller prata med personalen i receptionen så ska vi se till att fixa det så snart vi bara kan.

Kontakt

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta oss på storsjohallen@umea.se

Sidan publicerades