Badkalas

Gör något roligt och annorlunda till barnens födelsedag eller hyr våra lokaler för lagets säsongsavslutning. Våra lokaler passar utmärkt till att anordna en minnesvärd födelsedag, företagskväll, klassfest, säsongsavslutning med mera.

Ni kan välja mellan att hyra både upplevelsebadet och simhallen eller enbart någon av de olika delarna. Totalt hyr ni anläggningen i två timmar och priset varierar beroende på vilka delar ni bokar. Det går bra att komma en kvart före bokad tid för att byta om. En kvart efter bokningstidens slut vill vi att ni är färdigduschade och klara i omklädningsrummen.

Det går bra att ta med sig fika och sitta inne i upplevelsebadet och fika. Vi har ingen badbevakning under uthyrd tid utan ni måste badbevaka varandra. Om något skulle hända finns livräddningsutbildad personal i huset som ni snabbt kan tillkalla via telefon. Alkoholhaltiga drycker får ej brukas i våra lokaler.

Boka badkalas

Du bokar badkalas i vår reception eller genom att ringa oss på 090-16 35 44.

Tider du kan hyra upplevelsebadet och simhallen

Tiderna gäller endast under skolåret.

  • Måndagar: kl. 16–18 och kl. 18–20 (måndagar kan endast upplevelsebadet bokas)
  • Fredagar: kl. 18–20
  • Lördagar: kl. 9–11, kl. 17–19 och kl. 19–21
  • Söndagar: kl. 9–11 och kl. 17–19 (söndagar kan endast upplevelsebadet bokas)

Priser

Alla priser gäller två timmars hyra. Vi skickar faktura på beloppet, ingen betalning sker vid badtillfället. Fakturan får du hemskickad efter badtillfället.

  • Upplevelsebadet och simhallen (hela badet): 2 200 kr
  • Upplevelsebadet: 1 500 kr
  • Simhallen: 1 500 kr
  • Kannibalgrytan (varm badtunna utomhus): 500 kr + entréavgift

Förbeställ mat

Vill ni äta i samband med badet? Välj ur vår restaurangmeny så ställer vi iordning maten tills ni kommer. Ring och prata med restaurangens personal på telefon 090-16 31 76 för mer information. På förhandsbokad mat lämnar vi grupprabatt på 10 procent. Observera att restaurangen inte är öppen för spontan försäljning under badkalasen.

Sidan publicerades