Gym

Välkommen till Storsjöhallens gym. Vi vänder oss såväl till dig som är nybörjare, motionär eller elit. Hos oss kan du träna allt från konditionsträning till styrketräning med maskiner, fria vikter och andra redskap.

För att du ska nå dina personliga mål och se resultat så finns vår utbildade och erfarna personal här för att hjälpa dig. För att få mer ut av din träning i gymmet kan du boka in dig på en gyminstruktion.

Läs gärna igenom våra regler för gymmet innan du besöker oss.

Bunkern med rack, trx-band och chinsräcke.

Bunkern – för dig som gärna tränar funktionellt.

Bunkern

Bunkern är ett 30 kvadratmeter stor utrymme för funktionell träning. Här finns två skivstångsrack, löpband, roddmaskin, ställning för chins, kettlebells med mera. Bunkern är en guldgruva för dig som vill träna tufft och lite för dig själv.

Du som har ett giltigt gym- och guldkort har också tillgång till Bunkern.

Gyminstruktion

Oavsett om du är en ny eller erfaren så är en gyminstruktion något för dig. Som ny medlem hos oss är det viktigt att du känner dig säker på hur träningsutrustningen används och att du får ett bra upplägg på din träning. Som mer erfaren kan du få hjälp med att utveckla och bredda din träning.

I våra guld- och gymkort ingår alltid en gyminstruktion inklusive uppföljningsträff. Se till att få en bra start och ta hjälp av våra erfarna instruktörer för en säker, effektiv och rolig träning.

Du bokar gyminstruktion i vår reception eller på telefon 090-16 35 44.

Hur ser en instruktion ut?

  • Vi startar med en kort konsultation för att gå igenom dina mål och förutsättningar.
  • Vi går därefter igenom övningar, teknik och har en genomgång om hur våra maskiner fungerar.
  • Avslutningsvis får du ett träningsprogram att följa.

Cirka 6–8 veckor efter instruktionen utvärderar vi träningen. Beroende på hur du tycker att det har gått kan vi vid det här tillfället ändra övningar och upplägg. Du får också mer tips och idéer för din fortsatta träning.

Mer information

Sidan publicerades