Träning för barn

På Storsjöhallen har vi tre olika barnträningskoncept. Funkykidz för barn från 2 år och upp till och med årskurs 1, Bliss Dance Academy för barn i årskurs 2–5 och Aqua Mini Move för barn 6–8 år.

Funkykidz

Funkykidz är en dansskola där barn mellan 2 och 8 år får släppa loss till riktigt bra dansmusik som är specialproducerad för Funkykidz. Funkykidz bygger rörelseglädje, att alla skall ha en given plats i gruppen och att det är barnens upplevelser som är det viktiga.

Klasserna är indelade i åldersgrupperna 2–3 år, 4–5 år (förskola) samt 6–8 år (förskoleklass och årskurs 1). Alla kurser är 10 veckor långa. Varje vår har vi en sprakande show där barnen får visa vad de lärt sig. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen.

I gruppen för barn 2–3 ska barnet ha fyllt 2 år vid kursstart och en medföljande vuxen ska alltid vara med barnet på lektionen. Gruppen för barn 4–5 år är för barn som går i förskola, även de som hunnit fylla 6 år. Barnet ska ha fyllt 4 år vid kursstar. Gruppen för barn 6–8 år är för barn i förskoleklass och årskurs 1.

Priset för kurserna är 1 195 kronor per termin.

Bliss Dance Academy

Bliss Dance Academy är en danskurs för barn i årskurs 2 till årskurs 6 som vill lära sig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. På www.blissdance.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns alltid koreografi från den senaste lektionen för möjlighet att träna hemma mellan lektionerna. Där finns också mer information om danskonceptet.

Alla kurser är 10 veckor långa. Varje vår har vi en sprakande show där barnen får visa vad de lärt sig. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen.

Priset för kurserna är 1 195 kronor per termin.

Aqua Minimove

Aqua Minimove är en lekfull klass som äger rum i vatten. Fokus ligger på rörelseglädje. Vi har barnanpassade koreografier till partylåtar, vattenlekar, hinderbanor och andra aktiviteter som skapar en grundläggande vattenvana för alla barn.

Barnet ska vara minst 115 cm lång och runt 6–8 år. En kurs är 10 veckor lång och priset är 1 195 kr.

Du betalar kursavgiften i samband med bokningen. Vi har inte möjlighet att ta upp bokningar via telefon.

Avbokning och återbetalning

 • Eventuell ombokning av kurs sker i mån av plats. Kontakta receptionen på Storsjöhallen på telefon 090-16 35 44.
 • Avbokning kan ske fram till 14 dagar innan kursstart mot full återbetalning. Fram till andra kurstillfället återbetalas hela beloppet förutom 100 kr för den första lektionen. Därefter sker återbetalning endast mot uppvisat läkarintyg för de lektioner som återstår efter läkarintygets datering.
 • I de fall Storsjöhallen ställer in en hel kurs sker full återbetalning till kund.
 • Återbetalning görs med kort på plats i receptionen på Storsjöhallen. Har du betalat med Swish blir du också återbetalad med Swish.
 • Våren 2022 gäller följande: Om vi inte kan slutföra kursen under terminen på grund av ändrade coronarestriktioner kommer vi att återbetala den del av terminskostnaden som återstår.

Kursschema våren 2022

Start fredag vecka 5, lov vecka 10 och 16, avslutning vecka 17 (OBS, i välkomstbrevet står det avslutning vecka 18 vilket är fel, avslutning är vecka 17.)

Bliss

 • Onsdagar, klockan 17.10–17.55

Funkykidz 2–3 år

 • Måndagar, klockar 17.00–17.40

Funkykidz 4–5 år

 • Måndagar, klockan 18.00–18.45
 • Onsdagar, klockan 17.30–18.15
 • Fredagar, klockan 09.15–10.00 (Vi hämtar och lämnar barn på Storsjö och Solbackens förskola.)

Funkykidz 6–8 år

 • Tisdagar, klockan 14.30–15.15 (Enbart barn i förskoleklass. Vi hämtar och lämnar barn från fritids på Skärgårdsskolan.)
 • Onsdagar, klockan 14.30–15.15 (Enbart barn i årskurs 1. Vi hämtar och lämnar barn från fritids på Skärgårdsskolan.)


Sidan publicerades