Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Startsidan

Umeå 400 år. Hoppas du vill vara med!

  • Nu riggar Umeå400!

    Våren 2021 riggar och rustar Umeå400-projektet som bäst. Planerar gör vi i samverkan med många olika aktörer och att det är mycket på gång råder det inga tvivel...
  • Evenemang och aktiviteter

    En hel del av det som händer under 2022 är fortfarande i en tidig planeringsfas, men låt oss börja med det vi vet just nu blir en del i Umeå400-programmet!
  • Stöd till föreningar

    Med start 18 maj kan ideella föreningar söka stöd för att genomföra arrangemang eller projekt som en del i Umeås 400-årsfirande. Det blir en sökomgång under vår...


Var med och bygg 400-årsprogrammet!

Vi vill att riktigt många ska vara med och bygga programmet med många olikas slags aktiviteter. Och den grafiska profilen är del i byggandet. Umeå400 är ett kreativt och lekfullt uttryck som blickar framåt.

Vi har tagit fram en guide till hur du använder den grafiska profilen för Umeås 400-årsfirande och som beskriver de olika delarna som ingår. Hur logotyp, linjeteckningar, färger, teckensnitt och bilder ska användas för att ge ett tydligt och enhetligt visuellt intryck. Allt för att få en effektiv och enhetlig kommunikation. Profilen ger stora möjligheter till kreativitet och medskapande. Vi hoppas du tycker om den grafiska profilen och vill använda den när du planerar aktiviteter för 2022.

Med 400 år i ryggen blickar vi framåt!