Ange alt-text; vad bilder föreställer.

Akustisk kväll på Studion – Ung scen 16 november

Välkommen på höstmys med kaffe, fika och musik när Ung Scen bjuder in till en akustisk kväll på Studion! På scenen står några av Umeås mest lovande unga singer/songwriters redo att leverera stämningsfull musik med personligt skrivna texter!

På scen 16 november

Nikita

"Jag har spelat musik sedan jag var liten, och hittade min stil under sabbatsåret efter gymnasiet. Jag älskar att skriva på svenska. Det känns ärligt och personligt. Det handlar mest om kärlek, men också andra vardagliga tankar. Jag får inspiration från både egna och andras känslor och händelser i min miljö."

William Oscar

"Jag började spela gitarr när jag var tretton och började strax därefter skriva egna låtar. I grunden är min musik baserad på folk/pop/rock, men jag älskar att experimentera och gillar att skriva i många olika genrer och på många olika instrument. Inspiration kan komma ifrån varsomhelst och är svår att förutsäga. Det kan vara en ny artist man råkat börja lyssna på eller en film man nyss har sett. Personligen så har nog ändå Bob Dylan varit den största musikaliska inspirationen."

William J Öberg

"Mina låtar är personliga och inspirerade av allt mellan modern pop och mer traditionell musik. 2019 släppte jag min första låt och nu finns över 20 stycken på olika musikplattformar."

Om spelningen

  • Onsdag 16 november, klockan 20.00 (dörrarna öppnas 19.30)
  • Studion, Umeå Folkets Hus
  • Fri entré
  • Eventet är alkohol- och drogfritt
Sidan publicerades