Grisbacka skola

Grisbacka skola är en F–6-skola belägen på Grisbacka i en av Umeås äldre stadsdelar. Den stora skolgården inbjuder till lek, spel och rörelse. I närheten finns parker, skidspår och skog. Med driven och kompetent personal, trygga och motiverade elever och ett bra samarbete med vårdnadshavarna tar vi lärande på allvar.

Vi söker

  • Grundskollärare årskurs 4–6, tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med start 2021-08-16. Du som söker har lärarlegitimation och erfarenhet från tidigare läraruppdrag. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i svenska, so och engelska. Vi ser även att du gärna har fem års erfarenhet av att arbeta som lärare.
    Du kommer att ingå i ett team tillsammans med en till lärare, elevassistent samt speciallärare där ni tillsammans planerar och genomför undervisningen i en klass. Gruppen kommer att ha tillgång till tre undervisningslokaler och en frihet att bygga lärmiljöer på ett kreativt sätt. Målsättningen är autonomi hos eleverna och en lärandesituation som präglas av trygghet och studiero. Arbetet kommer att präglas av ett specialpedagogiskt perspektiv och arbetsuppgifterna fördelas i teamet på ett sådant sätt att ni kompletterar och avlastar varandra. Det innebär att delar av arbetstiden kommer att utföras i rollen som elevassistent.

Kontakt

Martin Svedberg
rektor
Grisbacka skola
090-16 26 51

Sidan publicerades