Hagaskolan

Hagaskolan i centrala Umeå är en F–9-skola med grundsärskola och hörselverksamhet. Vi har cirka 600 elever och 100 pedagoger på skolan. Vi har tillgång till en heltidsanställd IT-pedagog på skolområdet och vi nyttjar ständigt tekniken som ett verktyg i lärandet.

Engagerad personal, positiv attityd och ständig dialog. Det är våra byggstenar i arbetet med att stötta ungdomar i deras utveckling.

Tillsammans med våra elever formar vi en bra stämning och en kreativ miljö. Hagaskolans elevvårdsteam arbetar för att främja hälsa och lärande hos eleverna. Teamet består av skolsköterska, kurator, specialpedagoger, studie- och yrkesvägledare, resurspedagog och rektorer.

Följ med på en digital rundtur på skolan: Hagaskolan F–9 - Skolwebbar (umea.se) Länk till annan webbplats.

Vi söker


  • Tjänst: Grundskollärare i matte och NO för årskurs 7-9
    Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
    Sysselsättningsgrad: Heltid
    Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matte och NO för årskurs 7-9. Du har lärarlegitimation / har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av undervisning i matte och NO på högstadiet.
    Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa på högstadiet i matte och NO. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Henrik Theorin
rektor
Hagaskolan
090-16 26 81

Jennica Haga
biträdande rektor
Hagaskolan
090-16 26 20

Sidan publicerades