Hagaskolan

Hagaskolan i centrala Umeå är en F–9-skola med grundsärskola och hörselverksamhet. Vi har cirka 600 elever och 100 pedagoger på skolan. Vi har tillgång till en heltidsanställd IT-pedagog på skolområdet och vi nyttjar ständigt tekniken som ett verktyg i lärandet.

Engagerad personal, positiv attityd och ständig dialog. Det är våra byggstenar i arbetet med att stötta ungdomar i deras utveckling.

Tillsammans med våra elever formar vi en bra stämning och en kreativ miljö. Hagaskolans elevvårdsteam arbetar för att främja hälsa och lärande hos eleverna. Teamet består av skolsköterska, kurator, specialpedagoger, studie- och yrkesvägledare, resurspedagog och rektorer.

Följ med på en digital rundtur på skolan: Hagaskolan F–9 - Skolwebbar (umea.se) Länk till annan webbplats.

Vi söker

 • Tjänst: Grundskollärare i årskurs 4-6
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-08
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Du har lärarlegitimation / har ansökt om legitimation. Har du behörighet att undervisa SO och svenska är det meriterande. Vi ser gärna även att du har behörighet i något annat ämne som engelska, matte, NO eller bild. Erfarenhet av undervisning på mellanstadiet eller annan erfarenhet av undervisning eller arbete på skola, t.ex. annat stadium eller elevresurs, är meriterande.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa på mellanstadiet samt vara klassmentor. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.


 • Tjänst: Grundskollärare i textilslöjd årskurs 4-6
  Anställningsform: Vikariat, med start 2022-08-15 till och med 2023-06-20
  Sysselsättningsgrad: Deltid, 60%
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd 4-6. Du har lärarlegitimation / har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av undervisning i textilslöjd på grundskola.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa på mellanstadiet i textilslöjd. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.


 • Tjänst: Lärare i fritidshem
  Anställningsform: Tillsvidareanställning med start 2022-08-01
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som har fritidspedagogutbildning alternativt grundlärarexamen fritidshem. Du har / har ansökt om legitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av jobb i skola eller fritidshem, som fritidspedagog eller elevresurs. Meriterande att ha jobbat med elever på mellanstadiet.
  Beskrivning av tjänsten: Fritidspedagogen håller i verksamheten och aktiviteterna på mellanstadiets fritids, Klubben. Samverkan med skolan bl.a. genom rastaktiviteter och uppdrag som elevresurs. Som lärare i fritidshem arbetar du för att stödja barnens utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter, som att snickra, måla, spela teater eller idrotta, men också att umgås med den fria leken som utgångspunkt. Du jobbar för att utveckla barnens sociala förmågor samt att tillföra kunskaper i exempelvis matematik, språk och samhällskunskap.

Kontakt

Henrik Theorin
rektor
Hagaskolan
090-16 26 81

Jennica Haga
biträdande rektor
Hagaskolan
090-16 26 20

Sidan publicerades