Testa en ny form av vattenträning: Hydrohex

Hydrohex är en rolig och effektiv träning i vatten som passar alla åldrar oavsett vilken nivå du vill träna på.

Hydrohex är virtuell vattenträning där en instruktör för dig igenom träningspasset. I takt till musik kan du delta i Hydrohex många olika träningspass du kan utveckla både din kondition och styrka.

Om Hydrohex olika träningspass

Hydrohex Beat

Gillar du att röra på dig i takt med musiken? Hydrohex Beat för samman rytm och kondition. Höj pulsen och utmana koordinationen med din egen stil och känn hur energin löper ändå ut i fingerspetsarna! Det är dags att #stepup och #shine!

Hydrohex Cardio

För uthålligheten till helt nya nivåer! Hydrohex Cardio garanterar ett motiverande och progressivt träningspass, som lockar dig tillbaka till bassängen gång på gång. Mixen av blocken #athletic och #tone utmanar din kondition, stärker din uthållighet och förbättrar återhämtningen på rekordtid. Det här är något som dina muskler kommer minnas.

Hydrohex Move

Rör på dig i takt med Hydrohex Move! Simpla, effektiva och dynamiska helkroppsrörelser fokuserar på #core och #mobility. Höj energinivåerna i kroppen med hjälp av vattnets skonsamhet. Lämna poolen full av energi, fokuserad och redo för nästa utmaning!

Hydrohex Power

Enkelt är vackert! Medryckande musik, intensiva rörelser och en långsamt tickade träningsklocka av Hydrohex Power garanterar ett utmanade styrkepass för hela kroppen. #circuit-blocken fokuserar på specifika muskelgrupper och muskeltoning. #challenge-delarna fokuserar i sin tur helt och hållet på styrka och höjer pulsen till nya höjder. Är du redo?

Sidan publicerades