Kolla in alla aktiviteter i lovkalendern

Äntligen dags för sommarlov! Du som är lovledig hittar tips på aktiviteter att göra under sommarlovet på www.umea.se/handerpalovet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Kolla in allt som händer på lovet och visa dina kompisar! Är du arrangör? Kom ihåg att tipsa om din aktivitet i lovkalendern.

Under lovet kan du bland annat bada på de tempererade utebaden, spela bangolf och padel, skejta, prova på vattenhopp, spela teater, delta i sommarboken, skapa med många olika sorters material, hänga med andra barn och unga samt mycket annat! Många av aktiviteterna är gratis för dig med Händer på lovet-kort.

Med Händer på lovet-kortet badar du gratis på kommunens tempererade utebad. På Obbolabadet och Vallabadet badar du gratis hela sommaren, på Umelagun badar du gratis i juni och augusti. På grund av tekniska problem är både Obbolabadet och Umelagun stängda. Du kan i stället bada gratis på Navet med Händer på lovet-kortet, erbjudandet gäller fram till att Umelagun öppnar igen, även i juli.

Fram- och baksida på Händer på lovet-kortet.

Om Händer på lovet-kortet

Händer på lovet-kortet ger fritt barn i förskoleklass och upp till årskurs 9 i Umeå kommun fritt inträde till flera aktiviteter som arrangeras av Umeå kommun och olika föreningar under sommarlovet. Kortet delas ut via skolan inför lovet.

Mer information om Händer på lovet-kortet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hoppas du får ett fantastiskt sommarlov!

Sidan publicerades