Storsjöhallens bad stängd tillsvidare

Efter provtagning på Storsjöhallen har legionellabakterier upptäckts i en dusch och badanläggningen är nu stängd. Gymmet är öppet som vanligt men duscharna är avstängda.

Storsjöhallens bad stängd tillsvidare

Efter provtagning på Storsjöhallen har legionellabakterier upptäckts i en dusch och badanläggningen är nu stängd. Gymmet är öppet som vanligt men duscharna är avstängda.

Bassäng med Krocko

Bada

Välkommen till Umeås härligaste familjebad. Hos oss kan hela familjen trivas, både den äventyrslystna, plasksugna och den som bara vill ta det lugnt – vi har något för alla!

Aquarena upplevelsebad

Vårt upplevelsebad är utrustat med följande åkattraktioner:

  • Space Bowl: En vattenrutschbana med avslutning i jättelik kopp
  • Vattenrutschbana inomhus
  • Vattenrutschbana utomhus, med start och landning inomhus

Våra yngsta badgäster har ett eget badland, djungelpoolen, med djungellagun och barnpool (30–40 cm djupt vatten). Här kan barnen leka med våra djungeldjur som sprutar vatten, åka rutschkana och mycket annat.

Du som vill koppla av kan göra det i vår bubbelpool. Vi har också en vedeldad bastu ute på vår altan (lördagar) mellan oktober och april. Köldgräns vid -10 grader.

Simhall

Vår simhall består av en 25-metersbassäng med sex banor. Här finns det gott om utrymme att simma på för dig som är träningssugen men här finns också plats för barnen att leka. Under helgerna och vissa lovdagar blåser vi upp vår populära badö, men även övriga dagar finns det gott om leksaker att roa sig med. Simhallen ligger i anslutning till upplevelsebadet så under ordinarie öppettider gäller ett inträde till båda simdelarna.

Simskola

På Storsjöhallen erbjuder vi simskola för barn som är minst 110 cm långa. Vi vänder oss främst till nybörjare och tränar bland annat vanlig vattenvana, hopp från kanten, bröstsim och ryggsim.

Simskola

Hyr våra lokaler för badkalas eller annat

Gör något roligt och annorlunda till barnens födelsedag eller hyr våra lokaler för lagets säsongsavslutning. Våra lokaler passar utmärkt till att anordna en minnesvärd födelsedag, företagskväll, klassfest, säsongsavslutning med mera.

Badkalas

Hyr lilla hallen eller matsalen

Sidan publicerades