Bibliotekskataloger

Katalogskåp

Norska bibliotekskataloger

Depotbiblioteket

Depotbiblioteket i Mo i Rana Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har sedan december 2021 en egen webbplats. Depotbiblioteket har en nästan komplett samling av norska monografier och tidskrifter, mikrofilmer av norska tidningar och tidskrifter samt norska ljudböcker utgivna från och med 2004. Inloggningen är densamma som till Oria.

Oria

Oria Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är samkatalog för de norska högskole- och universitetsbiblioteken samt specialbibliotek. Norsk bogfortegnelse ingår i Oria. Alla bibliotek som är registrerade i BaseBibliotek Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan fjärrlåna material från Norge. Logga in på sidan, ”Logg på Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.” längst upp i det högra hörnet, med det 7-siffriga biblioteksnumret från BaseBibliotek och lösenordet. Gör urvalet och klicka på ”Finn og bestill”, välj sedan ett bibliotek som boken kan beställas ifrån. Välj ”Hjemmeadresse” som Hemtested.

Biblioteksøk

Biblioteksøk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. redovisar poster bestånd vid de flesta norska fackbibliotek (däribland alla Bibsysbibliotek), fylkes- och folkbibliotek.


Sidan publicerades