Fototävling för Sporrenmedlemmar

Ta en bild och var med i Sporrens fototävling som detta år har tema LYCKA. Tävlingsbidrag ska vara fotograferade och inskickade in till Sporren under perioden 1 juni och 30 september 2024.

Datum att komma ihåg
Fotografering sker 1 juni till och med 30 september
Jury utser finalister under oktober månad
Röstning på finalister och prisutdelning sker på Sporrens Kreativitetsmässa

Krav på bild
Du som deltar får tävla med max tre bilder och de kan vara i färg eller svartvitt. Spara gärna din bild i ett jpeg- eller png-format, stor nog att tryckas i en storlek motsvarande A4. Märk varje foto med en bildtext som anger när bilden togs, vad motivet föreställer/anknytning till tävlingens tema samt namn på fotografen (max antal tecken 200).

Jury
Juryn (utgörs av Sporrens styrelse) utser tio finalist-foton för en utställning på Sporrens Kreativitetsmässa. Juryn tittar bland annat på koppling till årets tema för tävlingen, humor, charm och personlighet i bilden och bedömer bilderna i inskickad storlek.

Juryn redovisar sitt val till samtliga deltagare i oktober. På Kreativitetsmässan avgörs sedan vinnande bild genom att besökare på mässan röstar fram sin favorit.

Priser
1:a pris - sin bild professionellt printad samt presentkort 1000 kronor
2:a pris - presentkort 600 kr
3:e pris - presentkort 300 kr
4-10:e pris - Sporrengåva

Tävla
Du anmäler dig till tävlingen genom att skicka in din bild (se krav på bild ovan) till sporren@umea.se senast den 30 september 2024.

Övrigt
Tipsa gärna andra kollegor om tävlingen!
Genom att delta i tävlingen ger du Sporren rätt att välja ut bilder för publicering på Sporrens webbplats samt visa bilderna utan ersättning.

Foto: A. Adolfsson

Sidan publicerades