Gå med i Motionslandslaget

Du har en plats i folkets landslag, oavsett hur gammal du är eller hur du rör på dig! Det är dags att kliva ur bilen, gå upp för alla trappor, slita oss från skärmarna och använda våra kroppar.

Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har startat Sveriges motionslandslag. Kanske har du sett förbundskapten Micael Dahlen på TV-reklamen? Sporren är med i Motionslandslaget för att vi tycker att det är viktigt att röra på sig i vardagen och på så sätt bidra till ett gladare och friskare Sverige! Nu vill vi uppmana dig att också gå med i Motionslandslaget.

Att gå med i motionslandslaget innebär att du tycker det är dags att vi gör mer för att få fler i rörelse och förbättra folkhälsan. All rörelse räknas – allt hamnar på pluskontot – varje rörelse varje minut! Det är kostnadsfritt att gå med och du får nyhetsbrevet ”Motionsnytt” som innehåller motionstips, erbjudanden, fakta om hälsa och träning och inspiration med mera från förbundskapten Micael Dahlen.

Tvekar du, kan du med fördel ta Förbundskapten Dahlens vardagsninjatest för att få en känsla för hur du klarar av vardagen utan stånk och stön.

Kvinna springer i trappor.
Sidan publicerades