Formgivaren

Formgivaren är ett personligt hälsoverktyg, ett unikt och personligt koncept som motiverar och inspirerar individer till en hälsosam livsstil. Umeå kommuns personalförening Sporren erbjuder alla medlemmar att ta del av Formgivaren som ett komplement till hälsofrämjande insatser.

Allmän del 

I den allmänna delen ger Formgivaren råd om motion, mat och ökat välmående till dig som är registrerad användare. Här finns även specifika sidor som stöttar dig som är Sporrens hälsoguide. Uppdatering sker varje vecka med nya artiklar och funktioner.  

Mina sidor

Här hittar du de den personliga delen med Prometern (ett mätverktyg för hälsa), dagbok för motion, kost och hälsa kopplat till en statistikfunktion.

För att använda Mina sidor går du in i Formgivaren via intranätet och nedan länk. Klicka på Mina sidor och registrera dig i den modul som kommer upp. Du väljer själv mejladress och lösenord.

Efter att du registrerat dig via intranätet kan du logga in på Formgivaren även hemifrån via www.formgivaren.se.

Hjälp

Har du funderingar kring Formgivaren så finns det information på intranätet att hämta men du kan även kontakta Sporrens Hälsoguider ute på arbetsplatserna för mer information.

 

Formgivarens månadsblad - Hälsoinspiratören

Formgivaren publicerar varje månad ett informationsblad med aktuella rön inom hälsofrämjande aktiviteter.

Sidan publicerades