Avlösare i hemmet inom område vuxna

Umeå kommun, Äldreomsorg, Arvoderade uppdrag

Logga in och sök jobbet

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som uppdragstagare inom Umeå kommuns avlösarservice för vuxna. Du ska vara 18 år eller äldre. Arbetet sker i den vuxnes hem. Dina insatser är viktiga för den närstående och den anhörige som vanligtvis vårdar den närstående. Tanken är att den anhörige genom avlösningen ska ha möjlighet till egen återhämtning och att bibehålla egna sociala kontakter.

Dina arbetsuppgifter
Som uppdragstagare arbetar du högst 25 timmar/månad och du kommer själv överens med den anhörige när avlösningen skall ske.  Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som uppdragstagare inom Umeå kommuns avlösarservice för vuxna. Arbetet sker i den vuxnes hem. 
 
Övrigt
Anställningsform:  Uppdragstagare

Din ansökan kommer att handläggas löpande under en lång tidsperiod utifrån de uppdrag som ledsagare som inkommer. Om din kompetens överensstämmer med verksamhetens behov kommer du bli kontaktad.
 

 

 

Om Umeå kommun
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med över 13 000 medarbetare. Kommunen har ca 440 chefer och verksamheten är indelad i åtta förvaltningar. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?

Umeå kommun ingår i tre förvaltningsområden för finska, meänkieli och samiska www.umea.se/minoriteter. 

Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Ta del av våra förmåner här.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

Logga in och sök jobbet

Övrig information

Tillträde: Löpande tillsättning

Anställningsform: Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Sysselsättningsgrad: Deltid

Antal lediga befattningar: 15

Referensnummer: 2023/24

Kontakt: Anhörigstöd, 090-166900

Facklig företrädare:

Publicerat: 2023-01-11

Sista ansökningsdag: 2023-12-31

Sidan publicerades