En äldre kvinna som är porträtterad bakifrån, hon håller i en mobiltelefon med Digitala seniortorget öppet.

Digitala seniortorget är en ny kalender som riktar sig till seniorer.

Marknadsför era arrangemang i kommunens kalendrar

Ska din förening arrangera en lovaktivitet, ett publikt idrottsevenemang, teater, konstutställning eller kanske en intressant föreläsning? Kommunens kalendrar är bra kanaler för att marknadsföra evenemang och det är helt kostnadsfritt.

Kalendern Allt om Västerbotten

Det som publiceras i kommunens kalender Allt om Västerbotten visas också på förstasidan på kommunens webbplats. Lovaktiviteter för barn och unga visas även i lovkalendern på www.umea.se/handerpalovet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som marknadsförs av kommunen inför loven och som brukar få stor uppmärksamhet.

Du lägger själv in era arrangemang i kalendern. Allt du behöver göra är att skapa ett konto och skapa ett evenemangs-inlägg. Skulle något förändras, att evenemanget blir inställt eller byter datum har du möjlighet att logga in på kontot och justera. Innan det publiceras kommer inlägget att granskas, det sker under kontorstid så kom ihåg att lägga in era evenemang i god tid.

Vet du om att det finns en ny kalander för seniorer?

Digitala seniortorget är en kalender med aktiviteter för seniorer. Här hittar seniorer inspirerande föreläsningar, aktiviteter och mycket mer. Allt för att inspirera till ett aktivt och hälsosamt liv. Tjänsten är framtagen av Umeå kommun i samverkan med seniorer och samverkansparter.

Din förening kan också synas med aktiviteter på Digitala seniortorget

Det är lätt att publicera aktiviteter eller arrangemang på Digitala seniortorget. Allt du behöver göra är att kontakta Seniortorget och få en kort introduktion. Mejla till seniortorget@umea.se

Tillsammans underlättar vi för seniorer att delta i aktiviteter som bidrar till ett hälsosamt liv!

Sidan publicerades