Marknadsför era evenemang i kalendern

Ska din förening arrangera en lovaktivitet, ett publikt idrottsevenemang, teater, konstutställning eller kanske en intressant föreläsning? I så fall är kommunens kalender en bra kanal för att marknadsföra ditt evenemang och det är helt kostnadsfritt.

Det som publiceras på www.alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. visas också på förstasidan på kommunens webbplats www.umea.se. Arrangemang som äger rum på Väven visas också på deras webbplats och lovaktiviteter för barn och unga visas även i lovkalendern på www.umea.se/handerpalovet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Lovkalendern marknadsförs av kommunen inför loven och brukar få stor uppmärksamhet. För att synas på Vävens webbplats och i lovkalendern behöver arrangemangen märkas upp särskilt när du lägger in dem, mer information finns under rubriken Märk aktiviteter.

Lägg in evenemanget i god tid

Allt du behöver göra är att skapa ett konto och skapa ett evenemangs-inlägg. Skulle något förändras, att evenemanget blir inställt eller byter datum har du möjlighet att logga in på kontot och justera. Innan det publiceras kommer inlägget att granskas, det sker under kontorstid. Så kom ihåg att lägga in era evenemang i god tid.

Beskriv evenemanget tydligt

Sätt en informativ rubrik som beskriver vad det är för evenemang. I din text om evenemanget bör du svara på vad det är för evenemang och vad besökaren kan förvänta sig att få uppleva. Datum, tider, eventuell kostnad och om ni har en webbplats fyller du i separata fält särskilda för de uppgifterna.

Märk aktiviteter

När du skapar en aktivitet, märk den med en av de kategorier som finns i kalendern, till exempel kultur och nöje, musik eller utställning.

Sidan publicerades