Band spelar på scen.

Ta del av aktiviteter i kalendern

Konsert, idrottsevenemang, teater, konstutställning, filmvisning, bokträff, lärorik kurs eller kanske en intressant föreläsning? I kalendern alltomvasterbotten.se ser du vad som är på gång i kommunen dag för dag. Du som arrangerar en publik aktivitet kan också tipsa om den i kalendern.

Du som är Umeåbo och besökare kan se vad som är på gång i aktivitetskalendern www.alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på webben. Aktiviteter visas också här på kommunens webbplats.

Aktiviteter i kalendern som sker i Väven visas särskilt på www.vaven.se/kalender Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och aktiviteter under skollov visas särskilt på www.umea.se/handerpalovet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

När du klickar på ett särskilt evenemang i kalendern på kommunens webbplats kommer du till alltomvasterbotten.se där du kan läsa mer om evenemanget.

Bidra med tips

Du som är arrangör, bidra gärna med tips till kalendern.

  • Läs på www.alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hur du skapar ett konto och publicerar dina aktiviteter.
  • Det är gratis att publicera aktiviteter, också med bild.
  • Inloggad på ditt konto kan du ändra informationen om din aktivitet i efterhand.
  • Du behöver bara publicera aktiviteten en gång så visas den på www.alltomvasterbotten.se och på kommunens webbplats.
  • Evenemang granskas innan de visas i kalendern, det sker så snart möjligt under kontorstid.

Märk aktiviteter

När du skapar en aktivitet, märk den med en av de kategorier som finns i kalendern, till exempel kultur och nöje, musik eller utställning.

Mer information

Har du små resurser att berätta om och marknadsföra ditt evenemang? Här är tips för att nå ut utan att det behöver bli så dyrt:

Marknadsför ett evenemang

Sidan publicerades