Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Startsidan

 • Brännbollsyran firar 50 år

  31 maj öppnar Brännbollsyran på Hedlunda i Umeå. Världsartisterna Zara Larsson och Alan Walker gästar den pigga femtioåringen under detta jubileumsår.
 • Mer kultur i skolan för barn i Umeå

  Från 2025 kan grundskoleelever i Umeås kommunala skolor vänta sig kulturaktiviteter inom dans, teater och musik som ett återkommande inslag under skoltid. Detta...

EVENEMANG

 • Slöjd för dig med NPF

  Två dagar på sommarlovet är Ola Ling på stadsbiblioteket och slöjdar med oss. Han visar hur man täljer och torrtovar. Vi bjuder på saft och kaffe. Det är gratis men det finns ett begränsat antal platser, därför behöver du anmäla dig innan.
  08:30-10:00
 • Skattjakt på Holmöns båtmuseum

  Kom in på Holmöns båtmuseum och be om en skattjaktsfolder i kassan. Då kan du leta efter uppmärkta föremål i museet. Vid varje föremål finns ett nummer och en bokstav. Har du hittat alla föremål bildar bokstäverna ett ord. Lämna in ditt svar i kassan. Du kan också lära dig mer om varje föremål genom att läsa en text på en lapp (finns även på engelska) eller fråga den som jobbar i kassan.
  09:00-16:30
 • Anna Tiselius / Att möta ORO med en ORO

  Välkomna till Umeå stadsbibliotek, Öppen vägg, plan 2. Utställningen visas 15 maj till 29 juli under bibliotekets ordinarie öppettider
  10:00-19:00