Bild

Jobba som vikarie i förskola och skola

Har du tagit ut din examen men inte fått anställning än? Vill du få arbetslivs­erfarenhet under studietiden och samtidigt dryga ut studielånet? Eller är du helt enkelt nyfiken på hur det är att jobba i skolans verksamhetsområden? Då kan det här vara jobbet för dig!

Personalläget är ansträngt inom förskola och skola på grund av hög frånvaro och behovet av vikarier är därför stort. Utbildningsförvaltningen söker korttidsvikarier till skolans verksamhetsområden som med kort varsel kan arbeta och stötta upp vid tillfällen då den ordinarie personalen inte finns till förfogande. Vi söker vikarier i roller som barnskötare, förskollärare, fritidspedagoger, elevassistenter, lärare och skrivvakter som vill arbeta extra.

Uppdraget som korttidsvikarie

Som korttidsvikarie i Umeå kommun har du möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser inom förskola, grundskola eller gymnasium. Du arbetar mot flera arbetsplatser som bestäms utifrån dina förutsättningar och verksamheternas behov. I rollen som korttidsvikarie anger du själv vilka dagar och tider du kan arbeta med hjälp av vårt digitala vikarie­hanterings­system. Dina uppdrag kan variera mellan några timmar upp till 14 dagar. Om din tillgänglighet matchas mot något av verksamheternas behov kommer ditt arbetspass att bokas och bekräftas via SMS.

Sidan publicerades