Förskolan Kompassen

Förskolan Kompassen ligger vackert beläget på Tavleliden där barnen har tillgång till en stor gård där det finns möjlighet till lek och upptäckter som passar stora och små barn. Förskolan Kompassen har 6 avdelningar och samarbetar tillsammans parvis. På Kompassen möts barnen i åldersblandade grupper 1-5 år och i mer åldersnära aktiviteter i samarbete på paravdelning. På förskolan Kompassen lägger vi stor vikt vid språkutvecklande arbetssätt kopplat till planerad högläsning och berättande.

Vi söker dig som vill komma och utveckla dessa arbetssätt tillsammans med oss!

Vi söker

 • Tjänst: Förskollärare
  Anställningsform:
  Tillsvidareanställning med start 2024-07-29
  Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
  Kvalifikationer: Förskollärarutbildning med lärarlegitimation. Erfarenhet av att arbeta på förskola och samarbeta i arbetslag. Vi ser gärna att du gar annan pedagogisk utbildning. Vi söker dig med erfarenhet och trygghet i yrkesrollen som vill hitta nya utmaningar och utvecklas tillsammans med oss. Vi ser gärna att du har erfarenhet av multimodalt berättande och ett stort intresse för språkutvecklande arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
  Beskrivning av tjänsten: Ditt arbete på förskolan är att leda och utmana barn i åldersgruppen 1–5 år med fokus på barnens bästa. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i barngruppen och på förskolan med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet. Du kommer att leda/delta i föräldramöten och ansvara för utvecklingssamtal. Du planerar, dokumenterar, utvärderar och kvalitetssäkrar verksamheten fortlöpande.
Sidan publicerades