Driftinformation

Driftstörning

Tempus

2022-06-22 – I betaversionen av Tempus Hemma (version 3.4.97) finns just nu en bugg som gör det svårt att lägga tider på framtida placeringar som exempelvis sommarverksamhet eller om ditt barn byter skolform eller förskola/fritidshem efter sommaren.

Upplever du dessa problem kan du logga in via webbläsare i tempus och fylla i tider.  Om inte detta löser ditt problem är du välkommen att registrera ditt ärende via formulär Support Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Systemförvaltare tar kontakt med dig så fort de har möjlighet.

Planerade driftstopp

Procapita

2022-09-27, klockan 13–15. Procapita stängs för planerad uppdatering. Detta gör att det under uppdateringen inte går att använda e-tjänster, webbar och klienten som hör till procapita. Exempel på e-tjänster och webbar som drabbas är ansökanstjänster till förskola och skola samt webbar för att se eller hantera betyg. Det är heller ej möjligt för vårdnads­havare att logga in i Lärum.

Tempus


Altenativ plats för inloggningslänkar

Går du till Eduitsidan ligger inloggningaslänkarna även där under "Support". https://sites.google.com/edu.umea.se/eduit/support Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerades