Bräntbergsskolan

Bräntbergsskolan på Mariehem är en skola för elever i årskurs 7–9. Skolan ligger intill Mariehemsängarna med närhet till Bräntberget, Nydala och Gammlia. Våra kompetenta och behöriga lärare utvecklar elevernas kunskaper och färdigheter och elevernas medbestämmande ökar deras självförtroende och självkänsla.

Bräntbergsskolan ska vara en kunskapsskola där eleverna känner sig trygga och motiverade samt ges möjlighet att få en bra grund för fortsatta studier. Bräntbergsskolan är även utsedd av Umeå universitet till att vara en övningsskola. Det innebär att lärarutbildningen förlägger sina studenters praktikperioder till vår skola. Skolan får kontinuerlig input av ny forskning samt fler lärare i klassrummen, vilket kommer att gynna alla våra elever.

Följ med på en digital rundtur på skolan: Bräntbergsskolan on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: Grundskollärare i matematik och NO
    Anställningsform: Vikariat, med start 2022-08-15 till och med 2022-12-22
    Sysselsättningsgrad: Heltid
    Kvalifikationer: Vi söker dig som är grundskollärare med behörighet att undervisa i matematik och NO. Du har lärarlegitimation eller har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i skola. Har du erfarenhet av att arbeta med elever med autism eller elever i årskurs 7-9 är det meriterande.
    Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i matematik och NO i årskurs 7-9. I uppdraget ingår att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Helena Sundqvist
rektor
Bräntbergsskolan
090-16 56 14

Siv Danvind
specialpedagog
Bräntbergsskolan
070-655 53 30


Sidan publicerades