Carlshöjdsskolan F–9, Anpassad grundskola

Carlshöjdsskolan är en F-6 skola med grundsärskola och här går 350 elever. Vi har naturen "in på knutarna" och därför arbetar vi mycket med friluftsliv och rörelse. Vi har behörig personal som har höga förväntningar på sina elever och två förstelärare jobbar här. Våra elever når hög måluppfyllelse och förra läsårets elever gick ut med kommunens högsta medelbetygspoäng.

Vi söker

 • Tjänst: Grundskollärare 1-6
  Anställningsform: Vikariat, med start 2024-08-12 till och med 2024-12-20.
  Sysselsättningsgrad: Heltid 100%
  Kvalifikationer: Vi söker dig som har grundskollärarutbildning med behörighet att undervisa i musik, no, matte och svenska i årskurs 1-6. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Vi vill att du har erfarenhet av undervisning i grundskolan.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i musik i årskurs 2-5 och matte, svenska och no i årskurs 2. I uppdraget ingår även att vara klasslärare i åk 2 och att bedöma och betygsätta, samt att handleda enskilda elever.

  Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Du har kunskap kring bedömning.Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Har du lärarlegitimation bifoga denna.


Kontakt

Jenny Holmgren
Rektor F-6
090-164784

 

Marielle Morefält
Rektor 7-9
090-164770

Sidan publicerades