Ersängsskolan

Ersängs skola ligger på Östra Ersboda och är en mångkulturell F–9-skola som är uppdelad som flera mindre skolor. Totalt finns det cirka 360 elever på skolan. Här finns även anpassad grundskola inriktning ämnesområden samt resursklasser för hela kommunen. Vi har ett av Sveriges bästa skolbibliotek och i närheten finns fotbollsplan och äventyrslekpark. Våra engagerade pedagoger satsar på ett språkutvecklande arbetssätt med målet att alla ska klara kunskapskravet.

Häng med på en digital rundtur på skolan här: Ersängsskolan - Umeå Kommun (umea.se) Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: Grundskollärare, ma/No och eventuellt Teknik i åk 4-9
    Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2024-08-12.
    Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
    Kvalifikationer:Vi söker dig som har lärarutbildning i matematik och naturorienterande ämnen, du har lärarlegitimation/ har ansökt om lärarlegitimation. Önskvärt är om du även är behörig att undervisa i teknik. Du har erfarenhet att undervisa elever med annat modersmål än svenska.
    Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i matematik och NO-ämnen och eventuellt Teknik i åk 4-9. I uppdraget ingår även att handleda enskilda elever. Som lärare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.

 

Kontakt

Veronica Söderlund Pettersson
Rektor
Ersängsskolan
Umeå kommun
090-16 44 30

Sidan publicerades