Hedlundaskolan

På Hedlundaskolan, som ligger i de centrala delarna av Umeå, går elever från förskoleklass till åk 6. Grafiskt befinner vi oss nära såväl älv som stad och det finns fina skogsområden i närheten. Läs mer om oss här: www.skola.umea.se/hedlundaskolan.

Då skolan växer och utökas med en till förskoleklass 22/23 söker vi en utbildad lärare med erfarenhet av att arbeta i förskoleklass. Grunden i vårt arbete är vår pedagogiska helhetsidé där - "Vi på Hedlundaskolan arbetar tillsammans för att utveckla en trygg, stödjande och uppmuntrande lärmiljö med tydliga mål, innehåll och struktur där vi anpassar och varierar vår undervisning så att varje elev utmanas utifrån sin nivå".

Häng med på en digital rundtur här: Hedlundaskolan on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

  • Tjänst: Grundskollärare i årskurs 1-3
    Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
    Sysselsättningsgrad: Heltid
    Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolan. Du har lärarlegitimation / har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av att undervisa i årskurs 1-3.
    Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa årskurs 1-3. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Elisabeth Rinnau Stenman
rektor
Hedlundaskolan
090-16 26 35

Sidan publicerades