Maja Beskowskolan

Maja Beskowskolan är en ambitiös skola med resultat och omtanke i fokus. Vi har moderna, ljusa och klimatsmarta lokaler som är anpassade för modern undervisning. Vardagen på Maja Beskowskolan präglas av lust och glädje. Man ska trivas så bra att man vill komma hit varje dag. Vi ser alla elever och har bra relationer mellan elever och pedagoger. I vår verksamhet ska man känna att man har vuxna att prata med. Allt detta är grunden för att utvecklas och lära i skolan. Omtanken om eleverna är det viktigaste för oss!

Häng med på en digital rundtur på skolan: Maja Beskowgymnasiet och grundskola on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker

 • Tjänst: Grundskollärare i musik
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som har behörighet att undervisa i musik för grundskola. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i grundskolan.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i årskurs 7-9 i musik. I uppdraget ingår att vara mentor för klass i åk 7 tillsammans med annan lärare, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.


 • Tjänst: Grundskollärare i Ma/NO
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som har behörighet att undervisa i Ma/NO i grundskolan. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i grundskolan.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i årskurs 7-9 i Ma/NO. I uppdraget ingår att vara mentor för klass i åk 8 tillsammans med annan lärare, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.


 • Tjänst: Grundskollärare i bild
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-15
  Sysselsättningsgrad: Deltid, 60 procent
  Kvalifikationer: Vi söker dig som har behörighet att undervisa i bild i grundskolan. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av undervisning i bild i grundskolan, har du undervisat i ämnet i årskurs 7-9 är det meriterande.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i årskurs 7-9 i bild. I uppdraget ingår att vara mentor för klass i åk 7 tillsammans med annan lärare, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

 

 • Tjänst: Grundskollärare i hkk
  Anställningsform: Vikariat, med start 2022-08-15 till och med 2023-06-20
  Sysselsättningsgrad: Heltid
  Kvalifikationer: Vi söker dig som har behörighet att undervisa i bild i hkk i grundskolan. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av arbete med ungdomar. Har du behörighet att undervisa i idrott i grundskolan är det meriterande.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i hkk samt eventuellt idrott. I uppdraget ingår att vara mentor för klass i åk 8, samt att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Helena Arctaedius

Rektor
Maja Beskowskolan
070-8502670

Thomas Vänman

Biträdande rektor
Maja Beskowskolan
070-8844188

Sidan publicerades