Östtegs skola

Östtegs skola är en av Umeås äldsta. Skolan ligger ett stenkast från centrum och har en hög andel behörig personal, både inom skola och fritidshem. Östtegs skola utmärker sig bland annat genom sin vänliga personal och sina höga kunskapsresultat.

Följ med på en digital rundtur på skolan: Östtegs skola on Roundme Länk till annan webbplats.

Vi söker lärare i fritidshem

Anställningsform

Tillsvidareanställning med start senast 2022-08-01 (eventuellt tidigare om möjlighet finns).

Sysselsättningsgrad

Heltid

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem. Alternativt har du annan pedagogisk eller beteendevetenskaplig högskoleutbildning som bedöms relevant för uppdraget. Du har erfarenhet av arbete eller praktik i grundskolan samt erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Utbildning med inriktning mot språkstörning och/eller autismspektrum är meriterande. Du har en elevsyn som visar sig i en tro på varje elevs möjlighet till lärande och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekrytering.

Beskrivning av tjänsten

I denna tjänst kommer du att arbeta i skola och på fritids med stöd för elev/elever med DLD/språkstörning. Du kommer att arbeta med semestertjänst, dvs du arbetar på fritids på eftermiddagen under skolveckor samt på loven. Du kommer att arbeta i nära samarbete med arbetslaget och klassläraren med att planera och genomföra undervisning som ska möjliggöra en god lärmiljö för elev/elever som är i stort behov av genomtänkta anpassningar. Detta gäller såväl under skoldagen som på fritids, där du förväntas arbeta aktivt på både grupp- och individnivå.

Sidan publicerades