Sävar skola

Sävar skola är Umeå kommuns största grundskola med drygt 750 elever från årskurs F-9. Skolan ligger centralt i Sävar med närhet till både naturen, idrottshall och simhall. Skolgården har stor yta för utomhuslek som gungor, klätterställningar, fotbollsplaner, (vintertid hockeyrink) och multisportarena. Ledorden för vår skola är trygghet, motivation och kunskap.

På Sävar skola har vi tre paralleller från F-3, och lärarna har ett nära samarbete med varandra årskursvis, som arbetslag F-3 samt i samverkan med fritidshemmet.

Vi söker

 • Tjänst: Grundskollärare i Eng/Sv/Bild,SO åk 4-6
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2024-08-12
  Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i engelska, svenska, bild och SO i årskurs 4-6.
  Du ansvarar för undervisningen av hög kvalitet utifrån läroplanen. Du ansvarar för mentorskapet i klassen och dokumenterar elevernas lärande samt genomför utvecklingssamtal. Du har förmågan att vara en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet och i din undervisning har du förmåga att möta elevernas behov genom en tillgänglig lärmiljö. Du har en hög grad av relationell kompetens och därigenom förmågan att samarbeta och skapa positiva relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är behörig att undervisa i ämnena engelska, svenska, bild och SO åk 4-6. Du har lärarlegitimation eller har ansökt om lärarlegitimation Du har tidigare erfarenhet av undervisning och mentorskap. Meriterande om du har en bred behörighet för mellanstadiet, erfarenhet av undervisning och mentorskap i åk 4-6 samt deltagit i trygghetsteam tidigare.

 

 • Tjänst: Grundskollärare i Ma/Tk åk 6-9
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2024-08-12
  Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa årskurs 6-9 i teknik samt 7-9 i matematik samt mentor för en högstadieklass. Du ansvarar för undervisningen av hög kvalitet utifrån läroplanen. Du ansvarar för mentorskapet i klassen och dokumenterar elevernas lärande samt genomför utvecklingssamtal. Du har förmågan att vara en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet och i din undervisning har du förmåga att möta elevernas behov genom en tillgänglig lärmiljö.
  Kvalifikationer: Vi söker dig som är behörig att undervisa i ämnena matematik och teknik i åk 7-9. Du har lärarlegitimation eller har ansökt om lärarlegitimation Du har tidigare erfarenhet av undervisning och mentorskap.

 

 • Tjänst: Grundskollärare åk 1-3
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2024-08-12
  Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
  Kvalifikationer: Vi söker dig med lärarexamen F-3 alternativt lärarexamen tidigare årskurser och med erfarenhet av arbete i grundskolan. Vi vill att du har förmågan att se barnets behov och är insatt i läroplanen och kan omsätta den i praktiken. Du är en nyfiken och engagerad lagspelare som tillför lust i arbetet.
  Beskrivning av tjänsten: Du ansvarar för undervisningen av hög kvalitet utifrån läroplanen. Du ansvarar för mentorskapet i klassen och dokumenterar elevernas lärande samt genomför utvecklingssamtal. Du har förmågan att vara en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet och i din undervisning har du förmåga att möta elevernas behov genom en tillgänglig lärmiljö. Du har en hög grad av relationell kompetens och därigenom förmågan att samarbeta och skapa positiva relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.
 • Du är en trygg vuxen och en god förebild. Du har också en förmåga att knyta an till eleverna, se varje individ och skapa en god stämning.

 

Kontakt

Anna Elisabeth Nilsson-Hugo
rektor
Sävar skola
090-16 40 07

 

Eleonor Fernerud
rektor 7-9
Sävar skola

090-16 40 30

Sidan publicerades