Sjöfruskolan

Sjöfruskolan är en F–9-skola som består av två enheter. Förskoleklass – årskurs 6 finns på Tomtebo och årskurserna 7–9 finns på Ålidhem i östra Umeå. För eleverna på Tomtebo ger närheten till Nydalasjön, äventyrslekplats, skolskog och naturen runt omkring stora möjligheter till lek och lärande. Tillsammans lär, samarbetar och tar vi ansvar för en hållbar livsstil och värld. Vi trivs och bygger framtiden tillsammans. Vi har fått utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling” och är utnämnda till modellskola för WWF:s ”Skola på Hållbar Väg”.

Vision

Vi lär, samarbetar och tar ansvar för en hållbar livsstil och värld. Vi trivs och bygger framtiden tillsammans. Denna vision är i högsta grad levande i vardagen och visar sig bland annat genom att alla barn är allas barn och att alla pedagoger genom skolan tar ansvar för att alla barn ska nå målen.

Lärmiljö

Sjöfruskolan har en trevlig och inspirerande skolgård, bland annat med ett antal lekredskap, stora lekytor och en konstgräsplan. Närheten till sjön, en äventyrslekplats och naturen runt omkring ger stora möjligheter till lek och lärande. Skolan har även en skolskog att tillgå.

Skolan är nybyggd, alla klassrum har tillgång till grupprum. Skolan är präglad av en öppen atmosfär, med öppna ytor och många glaspartier som inspirerar till samarbete och delaktighet.

Vi söker

Tjänst: Grundskollärare i Ma/No/Eng/Tk åk 4-6
Anställningsform: Vikariat, med start 2024-08-12 till och med 2025-06-20
Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%
Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad lärare åk 4-6. Du har erfarenhet av att arbeta som grundskollärare i lågstadiet. Meriterande är om du även har arbetat som klasslärare och med elever inom NPF och selektiv mutism.
Beskrivning av tjänst: Du kommer att undervisa i Ma/No/eng/Tk i åk 4-6 . I rollen ingår även mentorskap i åk 5.

 

 

Kontakt

Helena Löfgren
rektor
Sjöfruskolan F-6
090-16 58 01

 

Sidan publicerades