Stöcke skola

Stöcke skola har cirka 170 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Av dessa är det cirka 100 barn som är inskrivna i skolans fritidshemsverksamhet. Skolan har två hemvister, Spiran och Spoven. Personalen på fritidshemmen har ett nära samarbete med skolans lärare. Skolan som ligger mitt i byn, har sedan hösten 2016 en ombyggd skolgård samt ombyggda och renoverade lokaler. Skolan nyttjar regelbundet den närliggande skolskogen i undervisningen. Stöcke skola och närliggande förskola har ett nära samarbete. De nya lokalerna ger förskolan och skolan goda möjligheter till att vidareutveckla sitt samarbete.

Vi söker

  • Lärare i fritidshem, tillsvidareanställning, heltid. Vi söker dig som är utbildad Lärare i fritidshem. Du har erfarenhet av att planera, genomföra och utvärdera arbetet i fritidshemmet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn inom NPF.

  • Förskollärare i förskoleklass alt lärare F-3, vikariat, deltid 75%, med start 2022-08-01 till och med 2022-06-17. Vi söker dig som är utbildad förskollärare alt lärare F-3. Du har erfarenhet av arbete i förskoleklass, samt av planering, genomförande och uppföljning av arbetet i f-klass.

Kontakt

Ulrika Hällman
rektor
Stöcke skola
090-16 28 10

Sidan publicerades