lådcyklar, cykelväg, två personer cyklar, grön gräsmatta

Medlemskap för företag

Ett företagsmedlemskap kostar 300 kr per månad. Det ger möjlighet att registrera 5 användare kopplade till medlemskapet. Observera att endast en (1) cykel kan lånas åt gången per företagsabonnemang. Har man på arbetsplatsen behov av att använda två lådcyklar samtidigt måste man ha två företagsmedlemskap aktiverade.

De användare som registreras för tjänsten får en inbjudan via e-post att registrera sig på webben och ansluta ett passerkort.

Kostnad och priser

Kostnaden för företagsabonnemanget faktureras till företaget månadsvis. Fakturan kommer att innehålla kostnaden 300 kr per medlemskap plus eventuella timkostnader som uppstått.

Timpriserna är samma som för privatpersoners medlemskap. Timme 1 - 3 är gratis varje dag. Från fjärde timmen kostar det 10 kronor per timme. Eventuella regleringar av de anställdas användande måste göras internt på arbetsplatsen, det kan inte styras via bokningssystemet.

Företaget är ansvarigt för de anställdas användande av tjänsten enligt ”U-bike användningsvillkor” som finns publicerad på www.umea.se/ubike

Kontakta oss för att bli företagsmedlem

För att bli företagsmedlem, kontakta oss på ubike@umea.se för att komma igång med tjänsten.

Felanmälan

Felanmälan

Sidan publicerades