Rock´n Roll Music (bild från 2023)

Rock´n Roll Music (bild från 2023) Foto: Madelene Edlund

Rock´n Roll Music - vårens musikhändelse

En kväll för dig som älskar musik. En kväll för dig som minns och njuter 60- och 70 talslåtar. En kväll för dig som gillar rock och blues.

Rock´n Roll Music
lördagen den 1 juni
18.00-24.00

Vävenscenen, plan 1, Väven

Rock´n Roll Music är ett av våra populäraste och mest önskade arrangemang. Den 1 juni är det åter dags och det blir en kväll med blandad musik från tre fantastiska band. Så samla ihop vänner, gamla som nya, och kom och träffa människor, klappa takten, digga och dansa. Här finns stort dansgolv och barområde med sittplatser – en partykväll vi kommer minnas länge, länge!

Kvällens band: Joe´s Combo, SlaBANG & Mike´s Blue Groove.

En biljett kostar 80:- och köps i kulturreceptionen på Väven Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., eller via tickster Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Mer information

Rock´n roll music – bandpresentationer


Först ut på scen den 1 juni är härliga Joe´s Combo. Joe´s Combo är en fortsättning på Jan Hofverbergs och Jan-Olof Erikssons (Joe) allra första band, The Lightnings. Det bandet startade hösten 1961 och fanns på Västerhiske, väst på stan i Umeå, och höll på till hösten 1963. Repertoaren är gitarrpop à la Shadows, Spotnicks och Ventures varvat med sånglåtar från 50- och 60-talen.

Dagens Joe´s Combo består av: Jan-Olof ”Joe” Eriksson - gitarr , Jan Hofverberg bas, Roger Lindqvist - trummor , Ove Kalander gitarr, Davod Basiri - sång/gitarr/klaviatur


Näst ut på scen är fantastiska
slaBANG. slaBANG är ett rutinerat gäng och en toksvängig show- och underhållningstrio med lång musikalisk erfarenhet.

slaBANG är: Åke Swahn - bas, dragspel, munspel, sång. Åke har ett förflutet i bl a Max Fenders och Jubilee. Per Sjöstedt - trumma, sång. Tidigare medlem i bl a Donnes och Jubilee. Bore "Kung Bore" Karlsson - gitarr, sång. Bore har spelat med bl a Kyss Karlsson.


Sist ut
är
Mike´s Blue Groove. Svängfaktorn är mycket hög hos Mike´s och musiken framförs med känsla och stor respekt för blueshjältarna. Bandet bildades sommaren-96 och fick på kort tid ett rykte om sig som ett av Norrlands bästa bluesband. Vi är så glada att de kommer till oss.

"Slashing fat-toned harmonica and blues guitar work
Who can cram your brain in to your neck
A steady upright bass with a pumpin' piano and swingin' drums
It's time for Chicago Blues and West Coast swing. "

Bandet består av: Mikke Nilsson - sång & munspel, Göran Nilsson – gitarr, Perra Nilsson - gitarr, Petter Sandström bas, Rikard From – klaviatur, Hans Lindbäck trummor

Sidan publicerades