Tre programkataloger liggande på ett bord.

En broschyr full med information om kulturaktiviteter som sker i Väven i vår. Läs den fysiskt eller digitalt.

Läs om Vävens vårprogram i ny broschyr

Programbroschyren för våren i Väven 2024 är här. Se allt som händer i Väven ända fram till sommaren. Du kan läsa broschyren både fysiskt och digitalt.

Kortfattat är vårens kulturutbud i Väven väldigt brett, precis som det brukar vara. Du kan alltså räkna med massor av nya utställningar, författarbesök, föreläsningar, barnaktiviteter, konserter och teaterföreställningar. Arrangemangen varierar i storlek och spänner över många ämnesområden. Här finns helt enkelt något för de flesta.

Ett spännande tips är att vi under våren satsar lite extra mycket på den lokala musikscenen. Det kommer du se i form av ett antal spännande musikarrangemang i Öppna på plan 1, där också Vävens nya mackeria Kajen slagit upp portarna.

Hämta i Väven eller läs på webbplatsen

Den tryckta programbroschyren Våren i Väven 2024 kan du hämta i kulturreception på plan 3 i Väven, eller i något av Umeås alla bibliotek. Programmet finns även att läsa som tillgänglig pdf på Vävens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Väven firar tio år hela året

I november 2024 fyller Väven tio år och det firar vi med ett födelsedagskalas. Vi laddar upp inför kalaset hela året, genom att lyfta ett eller flera kulturarrangemang lite extra varje månad. Det gör vi för att visa bredden på allt som kulturen erbjuder i Umeå. Du kan läsa mer om detta i programmet.

Kontakt

För biljetter och information om specifika evenemang:

Vävens kulturreception
090-16 33 10
info.vaven@umea.se

Sidan publicerades