Vad döljer sig bakom omslagpappret? Bli överraskad!

Vad döljer sig bakom omslagspappret?

Låt dig överraskas och möt främmande karaktärer när stadsbiblioteket lockar till nya spännande möten och härlig läsning hela sommaren.

Den populära bokutställningen, där besökarna kan låna böcker utan att veta vilken titel eller författare de får med sig hem, är tillbaka! Utställningen erbjuder en unik läsupplevelse där varje lån blir en överraskning. Böckerna inslagna i brunt papper och märkta med kreativa och lockande beskrivningar, vilket gör det till en spännande utmaning att välja en bok. Det här är bibliotekets litterära version av de så populära blinddejt-programmen på TV – fast med karaktärer och böcker!

– Tidigare sommarutställning var en stor succé och vi har fått otroligt mycket positiv feedback från våra låntagare, säger bibliotekarie Maria Forssén. Vi är glada att kunna utöka utställningen i år och erbjuda ännu fler överraskande läsupplevelser för våra besökare. Utställningen är en del av vårt initiativ att uppmuntra till läsning och upptäckarglädje. Genom att dölja böckernas omslag och titel vill vi att våra besökare ska våga sig på nya genrer och författare de kanske annars inte skulle ha valt.

Vi ser fram emot att välkomna alla till Umeå stadsbibliotek för att ta del av sommarens mest spännande bokutställning. Kom och låt dig överraskas av en ny favoritbok!

Kontakt

Umeå stadsbibliotek
090-16 33 31
maria.forssen@umea.se

Sidan publicerades