Sörmjöle skola

Sörmjöle skola är ”den lilla skolan med det stora hjärtat”. Här arbetar engagerad personal som tillsammans med barnen skapar goda förutsättningar för lärande och utveckling. Här går elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger cirka 2 mil söder om Umeå.

Vi söker

  • Tjänst: Grundskollärare
    Anställningsform: Vikariat från och med 2024-08-12 till och med 2025-02-28
    Sysselsättningsgrad: Heltid
    Kvalifikationer: Vi söker dig som har grundskollärarutbildning med behörighet att undervisa i f-3. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Vi vill att du har erfarenhet av att undervisa i grundskolan och att arbeta med att anpassa undervisningen utifrån elevers behov samt förutsättningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever i f- 3.
    Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa som klasslärare på lågstadiet. I uppdraget ingår att vara mentor för en klass vilket innebär handledning av elever och kontakter med vh. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med vh är en viktigt del i arbetet.


Kontakt

Ulrika Degerfalk
Rektor Sörmjöle skola
0930-29 181

Sidan publicerades