Tegs centralskola

Tegs centralskola är en skola för årskurs 7–9 med cirka 300 elever. Skolan präglas av stabila kunskaps­resultat, trygghet och trivsel och är även mottagande enhet för nyanlända elever. Alla våra lärare har behörighet i de ämnen de undervisar. En ny modern skola är under framväxt för att kunna ta emot fler elever och bli en knutpunkt på Teg med stadsdelsbibliotek, ny idrottshall och fritidsgårdsverksamhet.

Vi söker

 

 • Tjänst: Grundskollärare i textilslöjd åk 7-9
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2024-08-12.
  Sysselsättningsgrad:
  Heltid, 100%
  Kvalifikationer: Vi söker dig som har behörighet att undervisa i ämnet textilslöjd åk 7-9. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av undervisning i årskurs 7-9.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i textilslöjd åk 7-9. I uppdraget ingår att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

 

 • Tjänst: 2 platser Grundskollärare i bild åk 7-9, i kombination med annat ämne åk 7-9
  Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2024-08-12.
  Sysselsättningsgrad:
  Heltid, 100%
  Kvalifikationer: Vi söker dig som har behörighet att undervisa i ämnet bild åk 7-9, i kombination med annat ämne. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av undervisning i årskurs 7-9.
  Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i bild åk 7-9. I uppdraget ingår att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

 

Kontakt

Charlotte Skarin
rektor
Tegs centralskola
090-16 53 09

Malin Sandström
rektor
Tega centralskola
090-165301

 

Sidan publicerades