Tegs centralskola

Tegs centralskola är en skola för årskurs 7–9 med cirka 300 elever. Skolan präglas av stabila kunskaps­resultat, trygghet och trivsel och är även mottagande enhet för nyanlända elever. Alla våra lärare har behörighet i de ämnen de undervisar. En ny modern skola är under framväxt för att kunna ta emot fler elever och bli en knutpunkt på Teg med stadsdelsbibliotek, ny idrottshall och fritidsgårdsverksamhet.

Vi söker

  • Tjänst: Grundskollärare i idrott och No/teknik alternativt Ma årskurs 7-9
    Anställningsform: Tillsvidareanställning, med start 2022-08-12
    Sysselsättningsgrad: Heltid
    Kvalifikationer: Vi söker dig som har behörighet att undervisa i idrott och No/teknik alternativt Ma årskurs 7-9. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Du har erfarenhet av undervisning i årskurs 7-9.
    Beskrivning av tjänsten: Du kommer att undervisa i idrott och No/teknik alternativt Ma i årskurs 7-9. I uppdraget ingår att handleda enskilda elever. Som handledare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Kontakt

Charlotte Skarin
rektor
Tegs centralskola
090-16 53 09

Sidan publicerades