Seniortorget

Är du intresserad av framtidens seniorliv, hur du kan planera och agera för att leva ett självständigt och gott liv? Seniortorget erbjuder dig tips och guidning som kan berika ditt liv. Det kan till exempel handla om friskvård, kost och motion, sociala aktiviteter, bostadsfrågor eller välfärdsteknik. Till Seniortorget kan du komma för att ställa frågor och lyssna på inspirerande föreläsningar. Välkommen!

Se föredrag på din dator eller mobil

Flera av våra aktiviteter livesänds så att du kan se dem på din dator, surfplatta eller mobil. Vi visar dig gärna hur du gör, välkommen in eller kontakta oss!

Mer information om hur du gör för att se föredrag digitalt

Arrangemang på Seniortorget

Klicka på rubriken för att läsa mer information om varje arrangemang.

 • Vad gör oss lyckliga? INSTÄLLT

  Måndag 26 februari 13.30–14.30 är föredraget om lycka inställt. Vi har en förhoppning om att kunna ha detta arrangemang senare i vår.
 • Stark och säker!

  Tisdag 27 februari 11–12 utför vi övningar för ökad styrka och balans till härligt medryckande musik.
 • Hjälp med IT-frågor. Drop-in.

  Onsdag 28 februari 11.00–14.30 finns digitaliseringshandledare på plats så att du, med deras hjälp, kan utvecklas i den digitala världen.
 • Våga rädda liv!

  Onsdag 28 februari 13–15 har du chansen att lära dig rädda liv med hjälp av instruktörer från Riksförbundet HjärtLung i Umeå. Anmälan.
 • Stark och säker!

  Torsdag 29 februari 11–12 utför vi övningar för ökad styrka och balans till härligt medryckande musik.
 • Skapa matglädje!

  Måndag 4 mars 13.30–14.30. Vad ska jag ha till middag? Saknas inspiration? Hushållningssällskapet ger tips som stimulerar smaklökarna! Sänds även digitalt.
 • Stark och säker!

  Tisdag 5 mars 11–12 utför vi övningar för ökad styrka och balans till härligt medryckande musik.
 • Kära älskade skelett!

  Tisdag 5 mars 13.30–14.30. Hur kan du förebygga och bromsa utvecklingen av benskörhet? Är du över 50 är du i riskzonen. Sänds även digitalt.
 • Hjälp med IT-frågor. Drop-in.

  Onsdag 6 mars 11.00–14.30 finns digitaliseringshandledare på plats så att du, med deras hjälp, kan utvecklas i den digitala världen.
 • Teknik på ett enkelt sätt

  Onsdag 6 mars 13.30–14.30 får du guidning och tillfälle att utforska smarta tekniska lösningar för vardagen. Nyfiken? Sänds även digitalt.
 • Stark och säker!

  Torsdag 7 mars 11–12 utför vi övningar för ökad styrka och balans till härligt medryckande musik.

Prenumerera på nyheter

Vill du prenumerera på nyheter från Seniortorget? Fyll i din mejladress och klicka på "OK". Som prenumerant får du ett mejl när en nyhet publiceras. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

När du anmäler dig samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka nyheter från Seniortorget. Läs mer om behandling av din mejladress för denna prenumeration och dina rättigheter på www.umea.se/prenumerationbehandling.

Aktiviteterna som anordnas på Seniortorget hittar du också på alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Hantera prenumeration
 • Kontakt

  Seniortorget

  090-16 65 00 seniortorget@umea.se

  Besöksadress

  Renmarkstorget 15

  Postadress

  903 26 Umeå

  Öppettider:
  Måndag, tisdag, torsdag, fredag, klockan 10.00–15.00
  Onsdag, klockan 11.00–15.00

Sidan publicerades www.umea.se/seniortorget