Seniortorget

Är du intresserad av framtidens seniorliv, hur du kan planera och agera för att leva ett självständigt och gott liv? Seniortorget erbjuder dig tips och guidning som kan berika ditt liv. Det kan till exempel handla om friskvård, kost och motion, sociala aktiviteter, bostadsfrågor eller välfärdsteknik. Till Seniortorget kan du komma för att ställa frågor och lyssna på inspirerande föreläsningar. Välkommen!

Aktiviteter på Seniortorget

Många av våra aktiviteter livesänds, klicka här, för information om hur det fungerar. Vi på Seniortorget visar dig gärna, välkommen in eller kontakta oss!

 • Önskas mer Passion i livet?

  Torsdag 12 oktober 13–15 startar en ny efterlängtad kurs i Passion för livet på Seniortorget. Anmälan.
 • Koll på dina läkemedel

  Tisdag 3 oktober 13.30–14.30. Har du koll? Om inte så har du tillfälle att få svar på dina läkemedelsfrågor av legitimerad apotekare. Sänds även digitalt.
 • Rörelse för bättre balans

  Måndag 2 oktober 13.30–14.30 får du information om den fantastiska "medicinen" fysisk aktivitet. Sänds även digitalt.
 • Våga rädda liv!

  Fredag 29 september 10–12 uppmärksammar vi Världshjärtdagen på bästa sätt. Ta chansen att lära dig rädda liv med hjälp av instruktörer från Riksförbundet HjärtL...
 • Mingel med Heimstaden

  Torsdag 28 september 13–15 bjuder Heimstaden in till mingel och information om trivselboendet Gnejsen 65+.
 • Inköp via nätet

  Onsdag 27 september 13.30–14.30 får du veta hur du gör för att handla livsmedel och dagligvaruprodukter på internet.
 • Få stöd att lösa dina it-frågor

  Onsdag 27 september 11–13 finns digitaliseringshandledare från Umeå kommun på plats för att svara på dina frågor och vägleda dig att bli mer digital.
 • Sitt och balansgympa

  Tisdag 26 september 13.30–14.30 har du möjlighet att ge kroppen skonsam rörelseglädje och gemenskap. Sänds även digitalt.

Prenumerera på nyheter

Vill du prenumerera på nyheter från Seniortorget? Fyll i din mejladress och klicka på "OK". Som prenumerant får du ett mejl när en nyhet publiceras. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

När du anmäler dig samtycker du till att vi sparar och använder din mejladress för att skicka nyheter från Seniortorget. Läs mer om behandling av din mejladress för denna prenumeration och dina rättigheter på www.umea.se/prenumerationbehandling.

Aktiviteterna som anordnas på Seniortorget hittar du också på alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Hantera prenumeration
 • Kontakt

  Seniortorget

  Kontakta oss

  090-16 65 00 seniortorget@umea.se

  Besöksadress

  Renmarkstorget 15

  Postadress

  903 26 Umeå

  Öppettider:
  Måndag, tisdag, torsdag, fredag, klockan 10.00–15.00
  Onsdag, klockan 11.00–15.00

Sidan publicerades www.umea.se/seniortorget