Sjöbacka vård- och omsorgsboende

Sjöbacka vård- och omsorgsboende är beläget i Tavelsjö och har en uteplats som vätter mot vackra Tavelsjön och hagarna. Boendet har 8 lägenheter och öppnades 1993. Här bor även huskatten Musse som sprider värme och glädje för boende och besökare. Sjöbacka är ett kommunalt vård- och omsorgsboende.

Hemförsäkring

När du flyttar in i ett vård- och omsorgsboende är du ansvarig för att teckna den/de försäkringar som krävs för ditt boende. Umeå kommun har inget ersättningsansvar oavsett om det är förstörda saker eller självriskkostnader. Det är därför viktigt att du har tecknat den/de försäkringar som krävs för ditt boende.

En hemförsäkring kan behöva kompletteras utifrån de behov som just du har. En allriskförsäkring, ibland kallad oturs- eller drulleförsäkring, kan vara lämplig att teckna ifall du råkar ut för något som den vanliga boendeförsäkringen inte täcker.

Kontakta ditt försäkringsbolag för att få korrekt information om vilken typ av försäkring/försäkringar som är lämpligast för dig som hyresgäst i ett vård- och omsorgsboende.

Kontakt

Sjöbacka vård- och omsorgsboende

Adress

Strandvägen 33

922 61 Tavelsjö

Ring oss

090-16 30 75

Sjuksköterska: 090-16 54 97

Fysioterapeut: 090-16 50 91

Arbetsterapeut: 090-16 21 13

Sidan publicerades